İZMİR / KARABAĞLAR - Mustafa Urcan İlkokulu

May

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRK KIZILAYININ YÜRÜTTÜĞÜ ORTAK PROJE KAPSAMINDA ÜLKENİN İHTİYACI OLAN KAN VE KAN ÜRÜNLERİNİ DÜZENLİ,GÖNÜLLÜ,BİLİNÇLİ KAN BAĞIŞÇILARINDAN KARŞILANMASI VE KAN BAĞIŞI BİLİNCİNİN TOPLUMDA YAYGINLAŞTIRILMASI İÇİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARA VERMİŞ OLDUĞUMUZ DESTEK VE GÖSTERİLEN DUYARLILIK İÇİN  MUSTAFA URCAN İLKOKULU ADINA DÜZENLENEN SERTİFİKAMIZI İL MİLLİ EĞİTİM MÜRDÜRLÜĞÜNDE YAPILAN  TÖRENDE OKULUMUZU TEMSİLEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ ASLI TEZCAN İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN DR. ÖMER YAHŞİ'DEN ALMIŞTIR.

May

Karabağlar İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'nün düzenleği Geleneksel Çocuk Oyunları şenliğine Mustafa Urcan İlkokulu olarak katılım sağladık.Bizi oyunlarda temsil eden sınıflarımızı ayrıca El değdirerek bayrak yarışında  Karabağlar İlçe 2.si olan 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Hatice Özlem MOLLAOĞLU'nu tebrik ederiz.

Okulumuzda Rehberlik Servisimizin hazırladığı "Akran Zorbalığı" etkinlikleri

Ekm

ETKİNLİK RAPORU Kodlama yaparken çocuklar hareket etmeleri gereken alan sayısını saymaya, nesneleri ve konumları birbirleriyle ilişkilendirmeye ve hangi yönde ilerlediklerini belirtmeye başlarlar.Bu sayede kodlama çalışmaları çocukların yön, yer ve hareket hakkında düşünmelerine yardımcı olur ve matematik becerilerini güçlendirir. Bu bağlamda yapılacak çalışma için öncelikle etkinlik grupları oluşturulmuştur. Çocuklar birlikte kodlama yaparken en etkili yolu bulabilmeleri için fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları gerektiği vurgulanmıştır. Bu şekilde dinleme ve kendi düşüncelerini başkalarına aktarma becerileri de gelişecektir.

Ekm

Haz

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİ VELİ İŞBİRLİĞİ İLE HAZIRLANAN YARDIM KOLİLERİMİZ  KARDEŞ OKULUMUZ ANTAKYA MANSURLU İLKOKULUNA ULAŞMIŞTIR.

SINAVLARLA İLGİLİ DUYURU