İZMİR / KARABAĞLAR - Mustafa Urcan İlkokulu

Mustafa Urcan İlkokulu

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. 494 SK. MUSTAFA URCAN İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 12/1 KARABAĞLAR / İZMİR
Vizyon
1 - Daha çağdaş, Uygar bir toplum için iyi bilgili öğrenci yetiştirmek. 2 - Bölgede ve bulunduğu çevrede gözde bir okul olmak. 3 - Daha kaliteli eğitim geleceğin öğrencileri için olanak sunmak.
Misyon
1 - Her yönden ilgili ve donanımlı öğrenciler yetişmesini sağlamak. 2 - Eğitimde kullanılabilecek her türlü teknolojik gelişmeleri kullanmak. 3 - Okulumuzu bir marka haline getirerek, hedefleri en üst düzeyde tutmak.
Sabahçılar 08.00 ile 12.50 Öğlenciler 13.10 ile 18.00
Doğal gaz ile
Ulaşım
Üç yol metro ile ve Üç yoldan geçen birçok otobüs okulumuzun çevresinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Üç yol mevkisin de Bahçelievler semtinde Karabağlar ilçesine bağlı merkezi okuldur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçe milli eğitim müdürlüğüne 500 metre yürüme mesafesinde, il milli eğitim müdürlüğüne metro ile 10 dakika