İZMİR / KARABAĞLAR - Mustafa Urcan İlkokulu

HAKAN ÖZDEMİR - Okul Müdürü

Okulumuz müdürü Hakan ÖZDEMİR 10.11.1972 yılında Erzurum un  Şenkaya ilçesinde doğmuş olup,ilköğrenim ,lise ve Üniversiteyi İzmir de tamamlayarak 03.04.1995 tarihinde Muş un  korkut ilçesinde öğretmen olarak göreve başlamıştır.Uzun yıllar öğretmenlik,müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olup,Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla ilçe milli eğitim müdürlükleri,kaymakamlık ,İzmir İl milli Eğitim Müdürlüğü ve Bakanlık tarafından çeşitli  başarı ödülleri almıştır.Yaklaşık 2 yıl Konak Necatibey İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmakta iken ,03.11.2015 yılında Karabağlar Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda bir yıla yakın süre okul müdürlüğü yaptıktan sonra ,31.08.2016 tarihinde Mustafa Urcan İlkokuluna okul müdürü olarak atanmıştır.Aynı zamanda Başöğretmen ve satranç antrenörü olan okul müdürümüz evli ve bir kız çocuğu babasıdır.